Acroyoga

Acroyoga blandar yogans balans och medvetenhet med parakrobatikens samarbete och tillit. Kom själv eller med en vän! Övningar sker i grupper om tre eller fler; en flygare, en bas och en som passar (spotter).

Acroyoga grundkurs – 6 veckor

Nu drar vi igång en ny grundkurs i acroyoga! Under sex veckor lär vi er grundläggande teknik och positioner som slutligen sätts ihop till sekvenser (s.k. washing machines). Ingen erfarenhet av yoga, acroyoga eller akrobatik behövs.

Boka hela kursen direkt eller prova första gången. Ingen drop-in efter första veckan då acroyogan handlar mycket om tillit och vi dessutom progressivt bygger upp kunskap och förmåga. (160kr/tillfälle dras av på totalsumman om du fortsätter)

Kursen leds av Jane från @fancypantslackro, acroyogi sedan fem år tillbaka med ett stort intresse för att dela glädjen av olika rörelseformer. Utbildad acroyoga-, slackline- och yogalärare som även undervisar i parakrobatik och handstående.

Tid: Söndagar 17.30-19.00
Kurs, 6 ggr
Lärare: Jane Hjelmqvist
Kursstart: 29 september 2019
Kostnad: 900 kr

900,00 krKöp

Acroyoga workshop för nybörjare 21 september 2019

Tid: 13.00-15.00
Lärare: Jane Hjelmqvist
Kostnad: 250 kr

250,00 krKöp

Acroyoga fortsättningskurs – 6 veckor

Har du provat AcroYoga tidigare?
I fortsättningskursen utnyttjar vi grunderna till att flyga vidare in i AcroYogans värld.
Kursen är för dig som gått vår nybörjarkurs eller har tidigare erfarenhet.
• Du fixar, som flyer och/eller bas: bird och throne.
• Du vet vad en spotter är och hur hen gör sitt jobb.

Boka hela kursen direkt eller prova första två gångerna, sedan ingen drop-in då acroyogan handlar mycket om tillit och vi dessutom progressivt bygger upp kunskap och förmåga. (160kr/tillfälle dras av på totalsumman om du fortsätter)

Kursen leds av Peter från @fancypantslackro, acroyogi sedan fem år tillbaka med ett stort intresse för att dela glädjen av olika rörelseformer. Utbildad Yogaslackers lärare i acroyoga- och slackline.

Tid: Tisdagar 19.00-20.30
Kurs, 6 ggr (förkunskaper motsvarande Acroyoga grund, eller workshop)
Lärare: Peter Hjelmqvist
Kursstart:
Kostnad: 900 kr

900,00 krKöp