Mamma & babyyoga

Välkommen att ta med din bebis för en härlig stund på mattan med lugn och inkännande yoga. Mamma & babyyogan blir ett tillfälle för dig att stanna upp i vardagen, landa i rummet och knyta an till din bebis på ett kärleks- och omsorgsfullt sätt. Genom lek, ögonkontakt och beröring, möts ni i en mysig stund tillsammans. Med fokus på andning och mjuka rörelser som är både stärkande och avslappnande, ger du din kropp, sinne och själ, tillfälle att återhämta sig efter graviditet och förlossning.

I gruppen kan du känna dig trygg att komma och vara precis som du är. Det går bra att amma under klassen, byta blöjor om det behövs, eller låta bebisen sova. Det är viktigt att vila första tiden efter förlossningen. Det kan vara lagom att börja med yoga och annan rörelse ca 8 veckor efter förlossningen. Om du genomgått kejsarsnitt är det viktigt att rådgöra med din barnmorska innan du återvänder till yoga. 

Yogan passar såväl nybörjare som erfarna yogautövare med bebisar upp till åtta månader. Ta gärna med en filt till din bebis för stunderna när den ligger på mattan bredvid dig under passet.

Kursstart: Våren 2021
Dag: Torsdagar
Tid: 13.00-14.00
Längd: 5 tillfällen
Lärare: Sara Lindstedt 
Anmälan senast: 

1.250,00 krKöp