Senioryoga

Vi har flera klasser dagtid som passar bra för seniorer.
Här följer lite korta förklaringar på klasserna.
Ni har alltid möjlighet att prova klasserna under en vecka gratis hos oss. 
Prova-på-vecka

100,00 krKöp

Lättvinyasa 

Lättvinyasa finns i två varianter. En stående där vi gör både stående och sittande rörelser och en sittande där vi bara gör sittande rörelser. Lättvinyasa passar de flesta, även för dig som är äldre.

Lättvinyasa stående:
En klass för dig som vill ha ett lugnare pass med enklare övningar men ändå röra på dig. Det här passet passar även den lite äldre kroppen och vi låter andetagen leda vägen för rörelserna i en lite lugnare takt. Klasserna kan ha lite olika teman och se lite olika ut från gång till gång men vi avslutar alltid med skön vila.

Lättvinyasa sittande:
En klass för dig som har svårt att ta dig upp och ner från golvet eller som tycker om att göra yogan sittande. Här kan du välja att göra rörelserna på en yogamatta på golvet eller på en stol. Vi gör enbart sittande rörelser och går igenom hela kroppen. Andning och fokus är lika viktiga som rörelserna.

Drop-in:

Lättvinyasa 

Måndagar 10.00-11.00 Lättvinyasa sittande
Tisdagar 10.00-11.00 Lättvinyasa stående
Torsdagar 10.00-11.00 Lättvinyasa stående
Lärare: Bodil
Start: 23/8 2021 

Restorative yoga

En klass för total avslappning och återhämtning. Den här klassen är för dig som behöver slappna av helt och släppa alla krav på prestation.
Det är en lugn klass där vi använder hjälpmedel såsom filtar, bolstrar och kuddar för att bekvämt kunna hålla avslappnande och energigivande ställningar under en längre tid (5-20 minuter).

Drop-in:

Restorative/Avslappningsyoga
Torsdagar 12.20-13.30
Lärare: Bodil
Start: 26/8 2021 

Som senior har du alltid 20% rabatt på våra klasser. (Ange koden yogaföralla i kassan) OBS! Gäller ej workshops och gästlärare. 

1.200,00 krKöp