Vayu

Introdag Acroyoga

Posted by in

Introdag i Acroyoga med Peter & Jane Hjelmqvist! Ta en paus från julförberedelserna och flyg med oss! AcroYoga är en blandning av yogans medvetenhet, akrobatikens dynamiska krafter och avslappning genom thai massage. På denna introdag lär du dig grunderna i denna fantastiska träningsform.   Kom själv eller med en vän! Övningarna sker i grupper om tre; en flygare, en bas och en som passar. Ingen erfarenhet av yoga, acroyoga eller akrobatik behövs för förmiddagens pass. Eftermiddagens pass är en fortsättning från förmiddagen, men det går bra att hoppa in om du acroyogat förut.   Förmiddag: Flygskola 10:30-13:00…read more

Acroyoga fortsättningskurs

Posted by in

Nu börjar fortsättningskursen i acroyoga! Under sex veckor blandar vi nya och gamla färdigheter och positioner. Varje klass fokuserar på teknik, förberedelser och övningar mot en ny sekvens (s.k. washing machine). Kursen är för dig som gått vår nybörjarkurs eller har tidigare erfarenhet. Du fixar (oftast) som flyer och/eller bas: bird, throne och star. Du vet vad en spotter är och hur hen gör sitt jobb. Du tycker det är kul med Acro. Boka hela kursen direkt eller prova första gången. Ingen drop-in efter första veckan då acroyogan handlar mycket…read more

Handståendeworkshop med Jane Hjelmqvist

Posted by in

Vägen till handstående – upptäck glädjen och nyttan med att vara upp och ned! Lördag 26 maj 13:00-15:30 Om du aldrig testat eller redan lyckats balansera dig själv på händerna en liten stund, är den här workshoppen något för dig. Under 2,5 timmar kommer du att utmanas att utforska balanskonsten med hjälp av ny kunskap och anpassade övningar. Vi kommer att gå genom teori och praktiska övningar för att du ska kunna hitta till eller finna balans i ditt handstående. Jag delar med mig av uppvärmnings- och styrkeövningar med tekniktips….read more

Prova en drop-in-klass gratis

Posted by in

Prova en drop-in-klass gratis. Ange vilken klass du är intresserad av när du bokar. Vill du prova Ashtangayoga kan du göra det antingen på våra self-practiceklasser (vi börjar visa de första rörelserna och du memorerar och gör sedan i din egen takt) eller på våra prova-på-klasser som vinleder och som vi har med jämna mellanrum. Under Aktuellt hittar du kommande prova-på-klasser.

Prova-på-vecka

Posted by in

För endast 100 kr/vecka kan du prova alla våra drop-in-klasser. Ange vilken vecka du vill prova när du bokar.

Sommarkort

Posted by in

Vårt sommarkort gäller juni-augusti. Vi har stängt v31-32 (30/7-12/8). OBS! Pensionärer, arbetssökande, sjukskrivna och studerande med CSN erhåller 20% rabatt (ange koden yogaföralla i kassan)

10-kort kvällar, 1 timme

Posted by in

Gäller på alla våra drop-in-klasser, kvällstid (från kl 16.00), som är en timme långa. Kortet är giltigt i 6 månader. OBS! Vid ordinarie pris erhåller pensionärer, arbetssökande, sjukskrivna och studerande med CSN  20% rabatt (ange koden yogaföralla i kassan)

Barnyoga

Posted by in

En lekfull klass för barn mellan 6 och 10 år. Barnyoga stärker barns glädje, självkontroll och inre lugn. Med fantasifulla yogasagor varvas rörelser och avslappning för att vi ska ha roligt tillsammans och stärka barnets självkänsla. Föräldrar kan sitta precis utanför yogarummet och ta en kopp the/kaffe medan barnen yogar.  Barnyoga Lördagar  11.30-12.30 Drop-in   Lärare: Gunilla Rockström Start: 8 september 2018 OBS! 20 % rabatt för barn med föräldrar som är arbetssökande, sjukskrivna och studerande med CSN (minst 50%). (Ange koden yogaföralla i kassan)

Tonårsyoga

Posted by in

En klass anpassad för den unga kroppen och sinnet. Vi använder Ashtangayogan som grund och gör rörelser som fokuserar på styrka, smidighet och balans. Vi gör solhälsningar, stående rörelser, några sittande rörelser och avslutande rörelser .Vi uppmärksammar andetagen som är en viktig del för att kunna fokusera och slappna av. Varje pass avslutas med 10 min avslappning.  

Intensivhelg Ashtangayoga Fortsättning

Posted by in

Fortsättningskursen är för dig som har gått grundkursen eller har motsvarande kunskaper, eller som har haft ett uppehåll och vill komma igång igen. På fortsättningskursen fortsätter vi genomgången av de stående rörelserna och gör en längre avslutande sekvens samt förbereder för våra Mysoreklasser. OBS! Pensionärer, arbetssökande, sjukskrivna och studerande med CSN erhåller 20% rabatt (ange koden yogaföralla i kassan)

Terminskort

Posted by in

Med terminskortet kan du gå på alla våra drop-in-klasser. (Gäller ej gästlärare och helgworkshops) Terminskortet är giltigt 1/9-30/12 2018. OBS! Pensionärer, arbetssökande, sjukskrivna och studerande med CSN (minst 50%) erhåller 20% rabatt (ange koden yogaföralla i kassan)

10-kort dagtid

Posted by in

Detta kort gäller alla drop-in-klasser på vardagar, dagtid (före 15:30). Kortet är giltigt i 6 månader. OBS! Vid ordinarie pris erhåller pensionärer, arbetssökande, sjukskrivna och studerande med CSN 20% rabatt (ange koden yogaföralla i kassan)

10-kort kvällar och helger

Posted by in

Gäller på alla våra drop-in-klasser på kvällar (från kl 16.00) och helger. I mån av plats även på kurser. Kortet är giltigt i 6 månader. OBS! Vid ordinarie pris erhåller pensionärer, arbetssökande, sjukskrivna och studerande med CSN (minst 50%) 20% rabatt (ange koden yogaföralla i kassan)