Acroyoga

Acroyoga blandar yogans balans och medvetenhet med parakrobatikens samarbete och tillit. Kom själv eller med en vän! Övningar sker i grupper om tre eller fler; en flygare, en bas och en som passar (spotter).

Acroyoga fortsättning

Nu börjar fortsättningskursen i acroyoga! Genom att förfina det vi kan och introducera nya sekvenser och positioner flyger vi vidare in i Acroyogans underbara värld. Varje klass fokuserar på teknik, förberedelser och övningar mot en ny sekvens (s.k. washing machine).

Kursen är för dig som gått vår nybörjarkurs eller har tidigare erfarenhet.
• Du fixar (oftast) som flyer och/eller bas: bird, throne och star.
• Du vet vad en spotter är och hur hen gör sitt jobb.

Betala med Vayus 10-kort (kvällstid och helg) eller 200 kr/klass. (Studenter har 20% rabatt)

Kursen leds av Peter från @fancypantslackro, acroyogi sedan fem år tillbaka med ett stort intresse för att dela glädjen av olika rörelseformer. Utbildad acroyoga- och slacklinelärare som även undervisar i parakrobatik.

Tid: info kommer inom kort
Drop-in (förkunskaper motsvarande Acroyoga grund krävs)
Lärare: Peter Hjelmqvist
Kursstart: Vårterminen 2019

10-kort kvällar/helger

1.800,00 krKöp

Acroyoga grundkurs – 6 veckor

Nu drar vi igång en veckokurs i acroyoga! Under sex veckor lär vi er grundläggande teknik och positioner som slutligen sätts ihop till sekvenser (s.k. washing machines). Ingen erfarenhet av yoga, acroyoga eller akrobatik behövs.

Boka hela kursen direkt eller prova första gången. Ingen drop-in efter första veckan då acroyogan handlar mycket om tillit och vi dessutom progressivt bygger upp kunskap och förmåga.

Kursen leds av Jane från @fancypantslackro, acroyogi sedan fem år tillbaka med ett stort intresse för att dela glädjen av olika rörelseformer. Utbildade acroyoga-, slackline- och yogalärare som även undervisar i parakrobatik och handstående.

Tid: Onsdagar 19.00-20.30
Kurs, 6 ggr
Lärare: Jane Hjelmqvist
Kursstart: 7 november 2018

1.080,00 krKöp