Acroyoga

Acroyoga blandar yogans balans och medvetenhet med parakrobatikens samarbete och tillit. Kom själv eller med en vän! Övningar sker i grupper om tre eller fler; en flygare, en bas och en som passar (spotter).

Acroyoga fortsättning

Nu börjar fortsättningskursen i acroyoga! Genom att förfina det vi kan och introducera nya sekvenser och positioner flyger vi vidare in i Acroyogans underbara värld. Varje klass fokuserar på teknik, förberedelser och övningar mot en ny sekvens (s.k. washing machine).

Kursen är för dig som gått vår nybörjarkurs eller har tidigare erfarenhet.
• Du fixar (oftast) som flyer och/eller bas: bird, throne och star.
• Du vet vad en spotter är och hur hen gör sitt jobb.

Betala med Vayus 10-kort (kvällstid och helg) eller 200kr/klass. (Studenter har 20% rabatt)

Kursen leds av Peter från @fancypantslackro, acroyogi sedan fem år tillbaka med ett stort intresse för att dela glädjen av olika rörelseformer. Utbildad acroyoga- och slacklinelärare som även undervisar i parakrobatik.

Tisdagar  19.15-20.45
Drop-in (förkunskaper motsvarande Acroyoga grund krävs)
Lärare: Peter Hjelmqvist
Kursstart: 25 september 2018

10-kort kvällar/helger

1.800,00 krKöp

Acroyoga grundkurs – 6 veckor

Nu drar vi igång en veckokurs i acroyoga! Under sex veckor lär vi er grundläggande teknik och positioner som slutligen sätts ihop till sekvenser (s.k. washing machines). Ingen erfarenhet av yoga, acroyoga eller akrobatik behövs.

Boka hela kursen direkt eller prova första gången. Ingen drop-in efter första veckan då acroyogan handlar mycket om tillit och vi dessutom progressivt bygger upp kunskap och förmåga.

Kursen leds av Jane från @fancypantslackro, acroyogi sedan fem år tillbaka med ett stort intresse för att dela glädjen av olika rörelseformer. Utbildade acroyoga-, slackline- och yogalärare som även undervisar i parakrobatik och handstående.

Tid: Onsdagar 19.00-20.30
Kurs, 6 ggr
Lärare: Jane Hjelmqvist
Kursstart: 7 november 2018

1.080,00 krKöp

 

AcroYogaSöndag – AcroYogaworkshops med Jane och Peter 21/10

Acroyogasöndag ger dig möjlighet att uppleva och fördjupa dig i AcroYoga.

Två workshops samma dag, för dig som är helt ny eller har provat förut. 

AcroYoga är en upplyftande träningsform där vi utforskar och tränar balans, medvetenhet, tillit och styrka.

Blandningen av yoga, akrobatik och thaimassage gör acroyogan tillgänglig och uppskattad av allt fler utövare. Prova du också!

De flesta övningar sker i grupper om tre, du kan komma själv eller tillsammans med en vän.

Jane och Peter har utövat AcroYoga sedan 2013, och är utbildade acro- och yogalärare. De brinner för att hjälpa människor upptäcka och utforska nya rörelseformer, att hitta den egna kroppens förmågor och erbjuda AcroYoga på ett tillgängligt och kreativt sätt.
Vi kan så mycket mer än vi tror!

De är utbildade inom YogaSlackers, en organisation grundad i yogans filosofi som förenar AcroYoga, slacklining och äventyr.

10:30-12:30 Nybörjare (inga förkunskaper krävs)

Vi går igenom grundläggande kunskaper och positioner i AcroYoga. Upplev kroppens förmåga att anpassa sig till och utmanas av samarbete. Hitta balans, känn styrkan och våga lita på dig själv och andra. Du anar inte vad du kan och du kommer inte ångra dig, kom!

250,00 krKöp

13:30-15:30 Fortsättning (för dig som deltagit på förmiddag eller tidigare kurs)

Under eftermiddagen pusslar vi ihop positioner från förmiddagen och lär er övergångar mellan posititionerna. Ta första stegen mot AcroYogans ’washing-machines’ små och stora flows som tar en tillbaka till samma position om och om igen.

250,00 krKöp

Du som vill vara med hela dagen bokar här: 

400,00 krKöp